Pályázati felhívás
kedvezményes erdei iskolára és nyári táborozásra

A minősített Templom-zugi erdei iskola Gyomaendrőd pályázatot hirdet kedvezményes erdei iskolára és nyári táborozási lehetőség elnyerésére

 
 
 
 

A pályázat célja:
Általános iskolás gyermekekkel megismertetni az Alföld délkeleti Körösök járta síkság növényzetét egyedi vízi élővilágát, a környezet és az itt élő emberek kapcsolatát. Kedvezmények nyújtásával támogatni és elérhetővé tenni a rászoruló gyermekek környezeti nevelését, közösségi kapcsolatuk kialakulását.

A tábor helyszíne:
A Hármas-Körös partja mentén húzódó túraútvonal mentén az amatőr természetbúvár nem győzi kapkodni a fejét, annyi gyönyörűséget lát, hall, érez, ha megismerkedik a Körös völgyének élővilágával. Sok helyen trópusi őserdőre emlékeztető, liánnal - pontosabban ligeti szőlővel, komlóval és egyéb kúszónövényekkel - teljesen beszövött fák. Amott egy csomoros nyár mutogatja göcsörtös derekát és mellette egy hatalmas tölgy magasodik ki messze környezetéből. A legmélyebb helyeken rekettyefüzesek, ahol rövidebb ideig marad meg a víz, ott nyárasok, még magasabban tölgy-szil ligeterdők. Szép az élő folyó, amelyet ezek a galériaerdők kísérnek, de még náluk is szebbek, talán értékesebbek is a holtágak, morotvák. Vizük nyugodt, csendes, sima. Tündérrózsa borítja, másutt sulyom lepi a tükrüket, a part menti fűzről pedig kék mellényű jégmadár figyeli a vizet. Rengeteg madár fészkel e keskeny, hosszú területszalagon, olyan fokozottan védett is, mint a haris vagy a fekete gólya. Igen itt Békés megye északi részén a Hármas-Körös folyó egyik holtágának partján található a Pájer Kemping, mely megőrizte természetközelségét, nyugalmát. A kemping négyszemélyes faházaival, homokos, tiszta vizű, veszélytelen lankás strandjával, vízi csúszdával, vízi sporteszközeivel, foci-, röplabda-, kosár-, mini golfpályával, biliárd, csocso, jéghoki, asztali tenisz játékokkal, horgászati lehetőséggel biztosítja a tábori élet gondtalanságát.

Minősített erdei iskola szolgáltató:
regisztrációs szám:      932            http://www.kokosz.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=325&Itemid=68

A program időtartama:
osztálykirándulás / erdei iskola esetén:          2017.04.28. - 2017.06.15.
nyári tábor esetén:                                         2017.06.16-tól

Pályázat beadása: 2014. 09.01-tól folyamatosan.

Pályázók köre:
Pályázatot nyújthatnak be azok a szervezetek, iskolák, melyek gyermek/ifjúság közösségeit fogják össze, és fontos szempontként kezelik a környezet megismerését, megvédését, és a közösség építő program hasznos megvalósítását tervezik. Nem nyújthatnak be pályázatot magánszemélyek.

A táborozás díja:
            Szállás ágyneművel, háromszori étkezéssel


Éjszakák

Teljes ár

Támogatott ár

1 éjszaka / 2 nap

5 000 Ft

4 600 Ft

2 éjszaka / 3 nap

9 700 Ft

8 700 Ft

3 éjszaka / 4 nap

14 400 Ft

12 300 Ft

4 éjszaka / 5 nap

18 700 Ft

15 500 Ft

5 éjszaka / 6 nap

23 000 Ft

19 000 Ft

6 éjszaka / 7 nap

27 500 Ft

22 500 Ft

További kedvezmények:

  • 20 gyerek után 1 felnőtt ingyen és 2 felnőtt gyerek áron, 30 gyerek után 2 felnőtt ingyen és 2 felnőtt gyerek áron.
  • május hónapban további erdei iskolás árkedvezmények vannak, pl.: 4 éjszakás erdei iskola május 18-ig 14 000 Ft/fő, május 31-ig 14 800 Ft/fő.

Választható minősített erdei iskolai programok:
- részletesen: http://www.pajerkemping.hu/ei_programok.html
A pályázathoz szükséges adatlap letölthető: http://www.pajerkemping.hu/ei_palyazat.html
A pályázatot faxon 06-66/282-684 vagy e-mailen info@pajerkemping.hu címre kérjük megküldeni.

A pályázókat a döntésről a beérkezéstől számított két héten belül értesítjük.

A szervezettel és a pályázattal kapcsolatban további információ kérhető a 30/967-2741-es telefonszámon, illetve az info@pajerkemping.hu e-mail címen.

 
 

 

Minősítés igazolása

 

Pályázati adatlap Nyomtatható verzió