Belföldi nyaralás - kemping árak

A járványhelyzetnek, illetve a lassú nyitásnak köszönhetően az idei nyáron belföldre tolódik át a nyaralások legtöbbje, mivel külföldre utazni jelenleg lényegesen bonyolultabb, mint tavaly ilyenkor, ráadásul a fertőzés veszélye is nagyobb, ha nem hazánkban töltjük a pihenőidőnket. Sokan aggódnak amiatt, hogy a helyzetet kihasználva a szolgáltatók megemelik a nyaralási költségeket, ám a mi esetünkben szükségtelen az aggodalom: kemping áraink megfizethetőek maradnak!

Egy kempingezés ára mindig is alacsonyabb volt a szállodák és panziók árainál, és ez idén sem lesz másként, mi ráadásul arra is törekszünk, hogy a belföldi nyaralókat "rászoktassuk" a kempingezésre, hiszen így jövőre is visszatérnek hozzánk. Hosszú távban gondolkodva megéri nem elriasztani a lehetséges ügyfeleket, ám ezt sok vállalkozó nem képes belátni - mi vagyunk az üdítő kivétel. Éppen ezért kemping árainkat úgy alakítottuk, hogy bárki megengedhesse magának az idei belföldi nyaralást!

Amennyiben szeretne szállást foglalni, vagy kérdése lenne kemping árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!