Mi egész pontosan az erdei iskola?

Az eredi iskola sokak számára csenghet ismerősen, azonban azt, hogy pontosan mit is takar ez a megnevezés, már sokkal kevesebben tudják.

Az erdei iskola alapvetően egy, a "szórakozva tanulás" módszerét alkalmazó "intézmény", amit a természetben tartanak. Többnyire különféle foglalkozások, kirándulások és bemutatók egyvelege, amelyet olyan szakértők vezetnek, akik nem csak a természeti kincsekkel és látnivalókkal vannak tisztában, de a környék történelmével és kulturális hagyományaival is, és ezt a tudásanyagot képesek átadni a résztvevő gyermekeknek.

Erdei iskolánk épp ilyen, és többféle programot is kínál a vízparti növények bemutatásától kezdve, az éjszakai élővilág megismertetésén át, egészen a kemencében sütött, hagyományos ételek elkészítéséig - és persze elfogyasztásáig.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége erdei iskolánkkal kapcsolatban, illetve, ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!