Privát jacuzzi szállás: tudjuk, hol pihen jövőre!

Romantikus kikapcsolódás a kedvessel, édes kettesben, a városi zsúfoltságtól és zajtól messzire? A vidéki utazásnál nincs is pihentetőbb, a romantikázás a vízparton és egy privát jacuzzi szálláson pedig egyenesen tökéletes páros program! Gyomaendrődön, a Pajer Kempingben elvonulhat a világtól kedvesével, ahol csak egymásra tudnak koncentrálni és közösen ünnepelni is, ha van rá alkalom.

A kemping területén több, prémium kategóriás ház található, amik privát jacuzzi szállásként foglalhatóak. Idén már nem tudunk vendégeket fogadni, de jövőre már most foglalhat szállást, illetve időpontot az utazásra. Ne késlekedjen, mert gyorsan elfogynak a szabad helyek és nem fogják tudni megtapasztalni, milyen a csillagos ég alatt, a teraszon jacuzziban ejtőzni! Tökéletes komfort, valódi romantika és számos program lehetőség is várja a párokat Gyomaendrődön.

privát jacuzzi szállás tágas helyet nyújt akár hat személynek is, ha egy másik alkalommal társasággal vagy családdal érkeznek hozzánk. A részletekről tájékozódjon a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!